Select Page

Et nyt skønheds- og spa-koncept TAKE A BREAK Spa slår dørene op til den første af sin slags den 7. april 2017 i Københavns nye bydel, Carlsbergbyen. ‘Urban Gardening’ is a global tendency, which is Bag det urbane spa koncept står erhvervskvinde og investor Ilse Jacobsen, som også ejer spa’et KURBADET by ILSE JACOBSEN i Hornbæk, i samarbejde med Susan Wichmand, indehaver af landets ældste Massageskole og som også driver massageafdelingen på KURBADET.

Ilse Jacobsen er siden sit indtog i DR1 programmet Løvens Hule blevet kendt som investor og business angel, hvor hun har investeret i flere start-up virksomheder. Gennem sine investeringer hjælper Ilse Jacobsen individuelle iværksættere med at virkeliggøre og lykkes med deres forretningsidéer.  Kendetegnende for Ilse’s indgangsvinkel til sine investeringer er, at hun ikke blot bidrager med økonomisk hjælp, men følger virksomhederne tæt og hjælper iværksætterne med at udvikle og vækste.
Tidligere har Ilse Jacobsen investeret i f.eks det økologiske madkoncept Halkær Ådal, som har oplevet en vækst på 58% siden samarbejdets start.
Denne gang ligger investeringen indenfor spa- og skønhedsområdet med TAKE A BREAK Spa, hvor Ilse bl.a. har hjulpet med at designe konceptet. Et skønhedsunivers i urbane omgivelser, som trækker atmosfæren og oplevelsen fra KURBADET ind i hverdagen, og hvor der tilbydes skønhedsbehandlinger, der er til at betale.
“Jeg er entrepreneur med en brændende passion for at skabe, så når jeg præsenteres for en god idé, hvor jeg kan se potentiale og muligheder for vækst, kan jeg nærmest ikke vente med at komme i gang”, siger Ilse Jacobsen, som i denne omgang har ladet sig inspirere af de skønhedsklinikker, som hun har besøgt i storbyerne rundt omkring i verden.”

TAKE A BREAK Spa har åbent:
Mandag – Fredag kl. 9-19
Lørdag, Søndag kl. 9-17

Åbningsreceptionen finder sted fredag den 21. april kl. 12 – 14

På adresse: Tapperitorvet 8, 1799 København V.

Book tid på takeabreakspa.dk